Benvinguda

LA NOSTRA ASSOCIACIÓ

L’any 1977 un entusiasta Grup de Veïns va impulsar la creació de la nostra Associació amb l’objectiu de potenciar la convivència veïnal, fomentar iniciatives culturals, esportives, espectacles, etc. i ser un canal de comunicació entre el barri i l’ajuntament.

Cal agrair a les diferents juntes, que han anat passant al llarg dels anys, el seu esforç en col·laborar a la millora del nostre barri i potenciar les diferents activitats que porta a terme aquesta associació.

També cal agrair a totes aquelles persones anònimes que, de forma totalment desinteressada, han i estant col·laborant, any darrera any, en les nostres activitats i en les nostres celebracions, tal com es la nostra entranyable Festa del Barri que ara estem a punt de celebrar.

També us confirmem el ple funcionament  de la nostra Pàgina Web, www.veinspoblenou.cat, del nostre Correu Electrònic, veins@veinspoblenou.cat i del nostre nou Facebook, www.facebook.com/veinspoblenou.cat on i trobareu, ben detallada per conceptes, tota la informació sobre la nostra i vostra associació.

Apart de les dades, històriques, tècniques, de contacte, etc. i trobareu detall de totes les activitats que es desenvolupen, les nostres festes i les nostres tradicions.

En aquest sentit volem aprofitar aquest programa per fer una crida a tots els socis per tal de que, a través d’aquesta web o a través del nostre també nou correu electrònic, o de forma presencial al nostre local,  ens actualitzeu totes les vostres dades.

I també en aquest sentit animen a tots els veïns que encara no en sou a fer-vos socis d’aquesta associació per tal de que pugueu gaudir de totes les activitats. Com més serem més i millors coses  podrem fer. Ànims que només son 15 euros a l’any. 

La pàgina web es: www.veinspoblenou.cat

El correu electrònic es:  veins@veinspoblenou.cat

El facebook es: www.facebook.com/veinspoblenou.cat

**Gracies a tots i a totes per la vostre col·laboració**