Dissabte,20 d'abril de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interés

Novetats a la Zona Blava del C/ Tossa de Mar

L’Ajuntament de Vilafranca ens fa arrivar aquesta informació: El primer tram del c/ Tossa de Mar serà de zona blava 

Us informem que, a partir del proper dilluns 25 de novembre, el primer tram del c/ Tossa de Mar, entre l’avinguda de Tarragona i el carrer del Mestre Josep Recasens, passarà a tenir estacionament de vehicles regulat mitjançant zona blava.

Seran un total de 13 places que compensaran les que darrerament s’han suprimit en alguns punts de la Vila, com a conseqüència d’obres o millores. S’ha escollit aquest tram per implantar la zona blava pel nombre d’establiments comercials existents en aquest carrer i en vies properes com l’avinguda de Tarragona on hi ha l’oficina de Correus i altres establiments. Aquesta mesura evitarà estacionaments continuats, afavorirà la rotació de vehicles i, per tant, les possibilitats de trobar-hi aparcament.

L’horari de la zona blava és els dies laborables de dilluns a dissabte de 9.00 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h. En aquest horari serà més fàcil trobar lloc d’estacionament.

Cal recordar, que els residents en trams on hi ha implantada la zona blava d’estacionament gaudeixen d’avantatges i descomptes. Per obtenir-los cal que s’adrecin a la concessionària SABA, a l’aparcament soterrat de la rambla de Sant Francesc.

Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos a serveisurbans@vilafranca.org

Vilafranca del Penedès, novembre de 2019