Dissabte,27 d'abril de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interés

Sessions informatives sobre Habitatge del Consell Comarcal

Informació que ens han facilitat des del Servei de l’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Us informem de l’edició 2019 de les sessions informatives sobre habitatge que tindran lloc durant el mes de maig a la Seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès a Vilafranca, organitzades pel Servei Comarcal d’Habitatge. Són sessions informatives adreçades a tota persona interessada; són les següents: 

(Atès que l’aforament és limitat es recomana fer reserva de plaça, per telèfon: 93 890 00 00 o directament al següent enllaç https://goo.gl/forms/R5eb3tHszj8hXIqX)

CALENDARI DE SESSIONS

  1. Dijous 16 maig  19h Els ajuts per pagar el lloguer . Conèixer les possibilitats de poder demanar un ajut per pagar el lloguer d’habitatge habitual.  A càrrec del Servei Comarcal d’Habitatge. 

  1. Dijous 23 maig  19h Els contractes de lloguer, condicions i funcionament.  Com millorar-los . Conèixer com funciona un contracte de lloguer, drets i deures de propietaris i llogaters. Conèixer els avantatges de llogar mitjançant el Servei Públic de Lloguer.  A càrrec del Servei Comarcal d’Habitatge. 

  1. Dijous 30 maig 19h La declaració de renda i l’habitatge:  La hipoteca, el lloguer, la compra-venda, etc . Que es pot desgravar o s’ha de declarar  a la declaració de renda? El lloguer, la hipoteca, ajuts, etc. A càrrec d’Eva Sevilla, Departament de Gestió Tributària. Administració d’Hisenda de Vilafranca. 

Salutacions.

Servei de l’Habitatge del  Consell Comarcal de l’Alt Penedès 93.890.00.00