Divendres,19 d'abril de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Informació Municipal d'interés

2ª Cursa del Transport, el dijous 20-09-18, dins la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible

      

La delegació de l’Alt Penedès de l’Associació per la Promoció del Transport Public ens comunica aquesta interessant activitat.

Animem a tots els nostres socis, als usuaris de les nostres activitats, als veïns i amics a participar-hi activament.

Mes informació a partir del proper dimecres dia 12-09-18.

Gràcies anticipades!

Benvolgudes AAVV:

El proper dijous 20 de setembre la nostra associació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, organitza la 2a Cursa de Transports a Vilafranca, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura.

La Cursa de Transports és un esdeveniment orientat a comparar els costos, l’impacte ambiental i els temps de viatge de diverses maneres de moure’s. Concretament consisteix a fer un mateix trajecte amb diversos mitjans de transport. L’any passat es va realitzar una cursa interurbana amb origen a Barcelona, Vilanova, Igualada i el Vendrell i amb destí a l’Escorxador de Vilafranca (podeu consultar els resultats aquí: https://transportpublic.org/i-cursa-interurbana-de-transports-a-vilafranca-del-penedes/) i aquest any es farà una cursa urbana amb origen a cada barri de Vilafranca i amb destí a l’Escorxador.

Concretament hi haurà sortides des de Sant Julià, el Poble Nou, la Girada, el Molí d’en Rovira, la Barceloneta, l’Espirall i el Centre. Des de les Clotes no hi haurà punt de sortida perquè el punt d’arribada és en aquest barri (l’Escorxador). Per poder assolir els resultats desitjats caldria disposar de 5 voluntaris a cada barri per poder fer el trajecte en el diferents mitjans de transport (a peu, en bici, en cotxe, en moto i en bus). A l’arribada tots els voluntaris seran obsequiats amb una targeta T-10 d’una zona, se’ls convidarà a berenar i, en el cas dels voluntaris que hagin fet el desplaçament en cotxe o moto, se’ls hi abonarà les despeses del desplaçament (benzina i zona blava).

Per aquest motiu voldríem comptar amb la col·laboració de les associacions de veïns de la vila, perquè pugueu fer difusió de l’activitat entre els vostres associats i aconseguir voluntaris per cada barri. Seria mot interessant poder tenir voluntaris a tots els barris. La cursa serà a la tarda, l’horari de sortida està pendent de concretar però serà al voltant de les 18h. Els punts de sortida serien les seus de les AAVV de cada barri menys en el cas del Centre, ja que la seu es troba a poc més de 200 metres de l’Escorxador, que seria des de la Casa Amiguet.  Evidentment s’esmentaria la col·laboració de les AAVV en tot moment.

Salutacions cordials,
Albert Parés i SoldevilaDelegat PTP a l’Alt Penedès
Mòbil: 626 277 757