Divendres,19 d'abril de 2024
Associació de Veïns del Barri del Poble Nou de Vilafranca del Penedès
Novetats

Ja tenim preparada la Festa del Barri Poble Nou 2017, aquest any, amb importants novetats

Salutació 2017 
Com ens agrada començar la nostra salutació d’aquesta manera….  Ja és juny i la Festa del Poble Nou, com cada any, arriba al nostre barri. És per això que, puntualment el segon cap de setmana del mes, amb les primeres calorades de l’estiu, els veïns sortim al carrer per celebrar, amb il·lusions renovades, que ens tornem a trobar en unes dates tan assenyalades.
En el programa hi trobareu activitats i espectacles per a tots els públics i de diverses temàtiques, pels més petits, pels joves i pels grans.
Aquest any el tret de sortida de la Festa del Barri serà una Masterclass de Zumba al Parc Tivoli oberta a tots els públics. I per esperar i acompanyar  al pregoner, una altre novetat amb el Concert del grup vilafranquí “Els Ministrers de Vilafranca”
Tanmateix aquest any, tindrem un pregoner ben conegut dels vilafranquins, el periodista Antoni Ribas “Toio”, actual col·laborador de la secció “Entretoc” del setmanari el Tres de Vuit que de ben segur ens farà passar una bona estona amb les seves vivències.
Aquest any també tenim prevista la descoberta d’una placa, ubicada a les escales de l’escenari del Parc Tivoli, en reconeixement als Castellers de Vilafranca per haver convertit el nostre emblemàtic parc en nova “Plaça de Castells de 9”, en aixecar el seu “Tres de Nou amb folre” durant les festes de l’any 2016.
I també per aquest any, tenim una important novetat en l’apartat d’activitats pels nostres infants i pels nostres joves, ja que en la nostra nova forma de obrir-nos al barri hem establert una acord amb l’entitat, amb seu al nostre barri,  Moviment Infantil de Vilafranca  MIV, que ens oferiran activitats dirigides a infants i joves. El MIV es un esplai,  infantil i juvenil sense ànim de lucre, que treballa des del 1973 per la transformació social mitjançant l’educació en el lleure i el voluntariat.
I a ultima hora i per urgències d’impremta no podem afegir al programa d’actes, també s’ha incorporat a la Festa del Barri 2017 el CAU, Moviment Escolta, amb seu també al nostre barri, que ens oferiran una molt interessat activitat que de ben segur farà gaudir a la nostre mainada: Pintada del mur del Tivoli al llarg del C/ Amàlia on podreu desenvolupar tota la vostre creativitat i us podreu embrutar ben bè les mans amb pintures. 
Per tal de disposar de mes informació de les noves entitats col.laboradores, podeu clicar als següents enllaços a les seves pagines Web:  CAU,  https://webdelcau.wordpress.com/      MIV,  https://mivsite.wordpress.com/
Estem convençuts, que aquesta important novetats, de incorporació dels les entitats MIV i CAU, esdevindran un gran èxit de col·laboració i estem segurs que ens obrirà les portes a una mes fluida relació amb els nens i joves del nostre barri. 
Les noves tecnologies de comunicació també seran presents a la  Festa del Barri,  programa d’actes  i informació a través de l’equip de megafonia instal·lat al Parc Tivoli i també a traves de la nostre pagina web, www.veinspoblenou.cat i del nostre facebook, www.facebook.com/veinspoblenou.cat A aquestes pagines i trobareu totes les nostres dades històriques, tècniques, de contacte, etc. També i trobareu detall de totes les activitats que es desenvolupen, les nostres festes i les nostres tradicions. I finalment i trobareu tota aquella informació municipal que estimem important per el nostre barri.
L’organització d’una programació com aquesta requereix molt de temps de treball i esforç i per tant volem agrair a tots els nostres socis, veïns i col·laboradors el seu esforç i el seu temps.
També cal destacar, l’esforç econòmic que, any darrera any, fan  els comerços, industries i professionals del barri que han col·laborat, un any mes, molt generosament amb la Festa del Barri, tot inserint els seus anuncis en aquest Programa d’Actes.
Us animem a tots i a totes, a sortir al carrer i a ser part de la festa. Gaudim i divertim-nos amb responsabilitat i amb respecte pels altres i pel nostre entorn.
*** Us desitgem una molt Bona Festa del Barri del Poble Nou 2017 – La Junta ***

 

 

PROGRAMA D’ACTES DE LA FESTA DEL BARRI 2017 DEL POBLE NOU

 DIVENDRES DIA 9-06-2017
  • A les 20 hores a la pista del Parc Tivoli: Masterclass, oberta a tots els públics, de “Zumba” dirigida per la nostra monitora, Patricia Jaen. 
  • A les 21 hores al Parc Tivoli: Animació musical i Concert de Musica Tradicional a càrrec del grup vilafranquí, “Els Ministrers de Vilafranca” . Primera part. 
  • A les 21.45 hores a l’escenari del Parc Tivoli:   Prego de la Festa 2017 a càrrec del periodista  vilafranquí Antoni Ribas Beltran “Toio”. Veí del Poble Nou des del 1946 fins al 1973, jubilat. Ha treballat des dels anys 70  a El Correo Catalan, Avui i El Periódico de Catalunya. A RTVE a conduit diferents programes i ha participat en tertúlies a Catalunya Radio. També fou secretari del Col·legi de Periodistes de Catalunya.  Actualment col·labora setmanalment a la secció “Entretoc” del setmanari  El Tres de Vuit.
  • Seguidament, segona part de l’animació musical i del concert de “Els Ministrers de Vilafranca”
  • A les 22.45 hores a l’escenari del Parc Tivoli:  Descoberta de la Placa, que aquesta Associació de Veïns, ofereix  en reconeixement als Castellers de Vilafranca, per haver convertit el nostre emblemàtic Parc Tivoli en nova plaça de “Castells de 9”, en haver aixecat el “Tres de Nou amb Folre”, durant la seva actuació a la festa del barri de l’any 2016.
  • A continuació: Actuació Castellera dels mateixos Castellers de Vilafranca. 
  • A les 24 hores a la pista del Parc Tivoli: Piromusical a càrrec dels 3 Mosqueters amb la col·laboració de JBD Sonoritzacions. 
DISSABTE DIA 10-06-17
  • A les 17 hores al Parc del Tívoli: Activitats dirigides a infants i joves, organitzades pel Moviment Infantil de Vilafranca (MIV). El MIV es un esplai,  infantil i juvenil sense ànim de lucre, que treballa des del 1973 per la transformació social mitjançant l’educació en el lleure i el voluntariat.
  • A continuació: Xocolatada per gentilesa de Catanies Via, Bar la Garnatxa i les Fleques del Barri, Mitjans, Pares, Rius i Padisan, amenitzada per el Grup d’Acordionistes de la nostra Associació i dirigits per en  Carles Belda.
  •  A les 19 hores al Parc Tívoli: Festival Musical per gentilesa del Casal d’Avis del Tívoli i acompanyats per les Gimnastes de la nostra Associació i dirigits per la seva professora Meri Fernández. 
  • A les 20.30 hores a l’Església de Fàtima a tocar del Parc Tivoli: Concert de l’Orquestra Escola Vilafranca.  Orquestra col·laboradora de la nostre  Associació,  integrada per alumnes i professionals sota la batuta de la professora de violí i directora Flàvia Lladó.
  • A les 23 hores al Parc Tívoli: Gran Ball de Festa amb el Grup Banda Sonora.
DIUMENGE DIA 11-06-17
  •  A les 10 hores al Parc Tívoli: Gran Exhibició de Bitlles Catalanes per gentilesa del Grup de Bitlles de Vilafranca , d’aquesta Associació, dirigida per en Jaume Llordes.
  • A les 11 hores al Parc Tivoli: Taller de Tai Chi Chuan i Chi Kung , obert a tots els públics, per gentilesa de la Secció de Tai Chi  de la nostra Associació i dirigit per el nostre monitor Joan Valero.
  • A les 12 hores al Parc Tívoli: Gran Ballada de Sardanes a càrrec de la Cobla Catània de Vilafranca amb la col·laboració de la Agrupació Sardanista de Vilafranca.
  • A les 13:30 hores al Parc Tívoli: Vermut Popular per gentilesa de l’Associació, socis i tots els seus col·laboradors.
  • A les 19 hores al Parc Tívoli i com a cloenda de la festa: Havaneres i Rom Cremat, a càrrec del Grup Xato de Vilafranca. El rom cremat serà preparat per gentilesa d’en Raimon Cuyàs.
  * * QUE GAUDIM DE LA NOSTRE FESTA I FINS A LA PROPERA * *